Tervetuloa mukaan toimintaan!

Ilo elää yhdessä -projekti toimii viidessä paikassa Joensuun kaupunkialueella ja Hammaslahden taajamassa. Yhtenä keskeisenä teemana tämä syksynä on asukaskummitoiminnan kehittäminen kotona asuvien ikäihmisten yksinäisyyden vähentämiseksi.

Syksyn aikana järjestämme ikäihmisten toivomia retkiä niin lähialueelle kuin vähän kauemmaksikin maakuntaan.  Asukastapaamisten sisällöt suunnitellaan yhdessä ikäihmisten kanssa. Asukastapaamisten aiheista tiedotetaan Karjalaisen ja Karjalan Heilin menovinkki-palstoilla, paikallisradiossa, verkkosivujemme kalentereissa ja toimintapaikkojen ilmoitustauluilla.

Toivomme toimintaan mukaan vapaaehtoistyöstä kiinnostuneita asukaskummeja, jotka omien voimavarojensa ja kiinnostuksiensa mukaan voivat toimia esim. vetäjinä asukastapaamisissa, olla apuna yhteisillä retkillä ja tapahtumissa, käydä ikäihmisen kotona juttukaverina tai lähteä hänen kanssaan ulos. Syksyn aikana järjestämme muun muassa yhteisen koulutuksen vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneille.

Ikäihmisillä on mahdollisuus saada apua yksinäisyyteen tai tietotekniikan käyttöön liittyvissä asioissa Koivupihan Seniorikioskilla. Ilmoitamme tarkemmin Seniorikioskin toiminnasta elo-syyskuun vaihteessa.

Kysymykset ja kommentit ovat tervetulleita!

Projektipäällikkö Jaana Huohvanainen, 050 331 8052, jaana.huohvanainen@iloelaa.com.

Viestintäkoordinaattori Marianne Lappalainen, 050 331 8057, marianne.lappalainen@iloelaa.com