Ajankohtaista

Hyvää kesää!

Ilo elää yhdessä -projekti lomailee 1.7.-4.8. Asukastapaamiset jatkuvat elokuun puolivälin tienoilla, ja niistä tiedotetaan tuttuun tapaan asukaskohteidemme ilmoitustauluilla. Aurinkoista kesää!

Hyvää joulua!

Tonttu kun hiipi meidän pihaan,
varoen tartuin sen punaiseen hihaan.
Pyysin: viestin viethän ystävälle,
niin paljon toivoisin hyvää hälle.
Tuoksua kuusen ja kynttiläin,
iloa riemua kukkurapäin.
Lämpöä, rakkautta läheisten,
ystävän jouluisen halauksen.

Ilo elää yhdessä -projekti toivottaa kaikille toimintaan osallistuneille asukkaille, vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille oikein hyvää ja rauhallista joulua ja uutta vuotta 2019!

Ikäihmisten tapahtuma 21.11.2018

Tervetuloa tutustumaan Joensuun alueen ikäihmisten toimintaan! 21.11. pidettävässä tapahtumassa on monenlaista mukavaa tekemistä ja useita ikäihmisille toimintaa järjestäviä tahoja esittäytymässä.

Koulutusta vapaaehtoisille

Ilo elää yhdessä -projekti järjestää yhdessä Siun soten ja Joensuun ev.lut. seurakunnan kanssa kaksiosaisen koulutuksen vapaaehtoisille. Koulutus sopii niin uusille kuin vanhoillekin vapaaehtoisille, ja siinä käsitellään vapaaehtoistoiminnan periaatteita ja perusteita ja annetaan opastusta ikäihmisen kotona toimimiseen.
Koulutus järjestetään 20. ja 26.9.2018 klo 17-19 ev.lut. seurakuntakeskuksessa, Kirkkokatu 28.
Koulutukseen voi ilmoittautua 13.9. asti täällä. Tervetuloa mukaan!

Kiitos!

Lämmin kiitos kaikille tupsutalkoisiin osallistuneille! Tupsuja kertyi noin 700.  Näistä lähdemme toteuttamaan seinävaatteita yhteiseksi iloksi.

Retki Huhmariin

Maanantaina 25.9. lähdimme kahden bussin voimin tekemään matkaa Joensuusta Huhmariin. Mukana oli ikäihmisiä niin Ilo elää yhdessä -projektista, IKAROS-hankkeesta kuin Rantakylän Lähiötalolta. Yhteensä matkalaisia oli noin 80.

Perillä Huhmarissa pidimme lyhyen alkuinfon ja retken järjestäjien esittelyn. Toimintaan päästiin valitsemalla itselle mieluisin puuha ulkona kävelyn, pihapelien ja tietovisailujen väliltä.

Toiminnallisen tuokion jälkeen nautimme Huhmarin monipuolisesta lounaspöydästä aterian, jonka aikana muusikko Marko Jolkkonen johdatteli musiikin tahdein matkalaiset päivätanssien tunnelmaan.

Iltapäiväksi sumu hälveni ja saimme nauttia Huhmarin kauniista luonnosta auringonpaisteessa. Kotimatkalle lähdettiin iloisin mielin kauniista syyspäivästä nauttineina.

Kiitos retkeläisille, yhteistyötahoille ja Huhmarille mukavasta päivästä!